Marketeers

Wij leren marketeers hoe een recruiter denkt en hoe je vacatures kan vertalen naar de juiste targeting, waardoor je jouw doelgroep stimuleert om te solliciteren.

Onze voordelen voor Marketeers

Als Marketeer weet je natuurlijk al hoe online marketing werkt en hoe je een campagne opzet. Wij adverteren dagelijks vacatures, en weten precies hoe je op de arbeidsmarkt communiceert.

  • Wij weten welke vacature media relevant is voor jouw branche
  • 85% van de bedrijven ziet het aantal sollicitaties stijgen
  • Bereik latent werkzoekenden, die geknipt zijn voor jouw vacatures

Tijdsbesparing

Wij plaatsen vacatures slim en snel. Doordat wij dagelijks bedrijven helpen met het vindbaar maken van hun vacatures op vacaturebanken, LinkedIn, Social media en Google hebben wij veel ervaring met het online plaatsen van campagnes.

Bind HR werkt zonder inloggegevens of lastige portals, daarom kunnen wij jouw vacature via onze eigen software snel en makkelijk invoeren. Iedere week ontvang je een update en statistieken van jouw campagnemanager.

Budgetbewaking

Inmiddels hebben we 2000 campagnes geadverteerd en weten wij welke kanalen het beste converteren.

  • Transparante & voorafgestelde tarieven
  • Bepaal zelf je advertentiebudget
  • Advertenties voor elk budget en doelstelling

Meer dan 2000 vacatures geadverteerd!

Bind HR Vacaturemarketing is een fijne club om mee samen te werken. Schakelen zeer snel en komen daarnaast met goed advies en nieuwe inzichten.

Jeroen Heerkens HR Adviseur, Desch Plantpak

Ik werk al jaren samen met Bind HR. De no nonse aanpak spreekt mij aan. Onze vacatures worden snel en makkelijk op de juiste vacaturebanken geplaatst.

Mariska Laan Personeelsmanager, Nijdra Group

Met vacatures adverteren op LinkedIn ontvangen we altijd kwalitatief goede sollicitaties. Bind HR is een ideale partij voor online werven!

Yvonne van Helvoirt HR Adviseur, Trivire