Corporate recruiters

Wij helpen recruiters in het zoekproces, zodat jij direct in gesprek kunt gaan met mensen die echt passen op jullie vacatures!

Onze voordelen voor recruiters

Onze LinkedIn specialisten zijn getraind om InMails te schrijven die de juiste toon raken en een persoonlijke touch hebben.

Dit is wat je van onze InMails kunt verwachten:

  • InMails die de aandacht trekken van potentiële kandidaten en hen enthousiast maken over jouw functie.
  • Persoonlijk geschreven InMails die laten zien dat je geïnteresseerd bent in de kandidaat en zijn of haar vaardigheden.
  • Berichten die het vertrouwen van de kandidaat winnen en hen aanmoedigen om te reageren.

Houd zelf de regie

Als Corporate recruiter weet je als geen ander hoe belangrijk het is om direct in contact te komen met precies de mensen die je zoekt!

  • Onze LinkedIn specialisten brengen precies in kaart wie er nu in dezelfde functie werkt in jouw branche
  • Wij tonen jouw vacature alleen aan mensen waarmee jij in gesprek wilt
  • Bind HR is specialist in InMails sturen, in naam van jouw bedrijf!

Hoge respons rate

Door gericht te zoeken op LinkedIn en alleen de meest geschikte kandidaten te benaderen, besparen we tijd en geld in het wervingsproces.

Onze persoonlijke benadering via InMails vergroot de kans op respons en interesse in de vacature, waardoor je géén geld hoeft uit te geven aan betaalde advertenties of recruitmentbureaus.

Dit vinden jouw collega's van ons

Bind HR Vacaturemarketing is een fijne club om mee samen te werken. Schakelen zeer snel en komen daarnaast met goed advies en nieuwe inzichten.

Jeroen Heerkens HR Adviseur, Desch Plantpak

Ik werk al jaren samen met Bind HR. De no nonse aanpak spreekt mij aan. Onze vacatures worden snel en makkelijk op de juiste vacaturebanken geplaatst.

Mariska Laan Personeelsmanager, Nijdra Group

Met vacatures adverteren op LinkedIn ontvangen we altijd kwalitatief goede sollicitaties. Bind HR is een ideale partij voor online werven!

Yvonne van Helvoirt HR Adviseur, Trivire