Wij zijn

vacature media experts

Onze technologie vergroot het bereik door vacatures te tonen aan mensen die niet op zoek zijn naar een nieuwe baan, maar wel geknipt voor de functie zijn.

Arbeidsmarkt-communicatie-bureau

In 2009 is Bind HR Solutions begonnen als HR adviesbureau. Bind HR Vacaturemarketing is gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie en employer branding met als doel bedrijven te leren hoe zij zelf hun doelgroep weten te bereiken.

Als experts op het gebied van vacaturemarketing weet Bind HR precies waar de ideale kandidaat voor jouw vacature zich bevindt.

 

Door het inzetten van een ideale mix van vacaturebanken, niche sites, Google, LinkedIn en social media bereik jij jouw doelgroep. Met mooie banners, video's en de juiste content genereren we de sollicitanten die jij wilt bereiken!

 

En het mooiste is, je bespaart er nog veel tijd en geld mee ook!

Media partner

Experts vacature media

Wij leren HR adviseurs, Marketeers, communicatie specialisten en recruiters hun employer brand te versterken en gericht adverteren om doelgroepen te bereiken en aan te spreken.

Leon Raes

Mijn missie: "organisaties (recruiters en HR professionals) zelf top talent te laten werven, die ze tot daarvoor niet konden bereiken." 

Hoe kunnen wij helpen

Onze diensten

LinkedIn advertising

1

Promoot je vacature met LinkedIn advertenties

Met vacature advertenties op LinkedIn kan elk bedrijf zijn doel bereiken. Promoot de vacatures van jouw bedrijf onder de gewenste doelgroepen. Vergroot je naamsbekendheid en het aantal sollicitanten met ’s werelds meest bekeken professionele feed.

We kunnen je vacatures in verschillende formaten en kanalen adverteren:

  • Gesponsorde inmails

  • Beeld & video adverenties

2

Google display

Bereik 90% van het internet met jouw vacature banners

Wij maken een vacature bannerset, in jouw huisstijl en met logo.

Via meer dan een miljoen websites, video's en apps waarop je vacature banner kan worden getoond weet onze technologie precies jouw doelgroep te bereiken die je voor ogen hebt.

Door een perfecte aansluiting tussen de vacature landingspagina en jouw banner worden geïnteresseerde kandidaten makkelijk verleid om te solliciteren.

Toon jouw vacature banners op het hele internet.

Vacaturebanken

3

Plaats je vacature(s) op een mix van relevante jobboards

Onze vacature media experts vergelijken en testen vacaturebanken en weten welke jobboards voor welke vacature en doelgroep relevant is.

Als mediapartner en reseller kopen wij op grote schaal vacatures in waardoor wij het inkoopvoordeel direct kunnen doorrekenen. 

Belangrijker is nog dat als je een vacaturebank gebruikt om je vacature(s) te adverteren, dat je zeker weet dat betreffend platform het juiste bereik onder jouw doelgroep heeft.

Als mediapartner van Indeed zorgen wij dat jouw bedrijf en vacature(s) maximaal aanwezig zijn en sponsoren wij je vacature zo efficient mogelijk, zodat je geen onnodige kosten per klik weggooit.

Waarom onze klanten kiezen voor LinkedIn Marketing

73%

van de bedrijven ziet een stijging in de weergaven van de vacatures

#1

LinkedIn wordt beoordeeld als het beste
sociale netwerk voor het genereren van sollicitanten