Google display advertenties

We kunnen 90 procent van alle internetgebruikers bereiken met jouw unieke vacature banneradvertenties.

Bekende websites

Adverteer je vacature op bekende websites en apps. Denk aan YouTube, Nu.nl, Telegraaf, buienradar of lokale nieuwssites zoals indebuurt.nl, maar ook kleinere websites of blogs.

In apps en mobiel

Via mobile en InApp Advertising bereik je jouw doelgroep gericht op hun meest gebruikte scherm en in de regio waar de vacature is. Van de apps als Marktplaats tot bijvoorbeeld Flitsmeister en Nu.nl.

Banner-set

Trek de aandacht met jouw vacature banneradvertenties. Wij maken een banner-set van jouw vacature in verschillende formaten, met afbeeldingen en bedrijfslogo.  

Wat is het 
Google Display Netwerk?

Met display-advertenties (banners) kan je jouw vacature promoten wanneer mensen online browsen of mobiele apparaten en apps gebruiken.

  • meer dan 2 miljoen websites
  • YouTube, Nu.nl, Telegraaf, buienradar of lokale nieuwssites zoals indebuurt.nl
  • vakspecifieke websites of blogs

Bereik de juiste kandidaten met Display Advertising

We leggen via het Google Display Netwerk contact met potentiële kandidaten via zoekwoorden, demografie, locatie en remarketing.

We willen natuurlijk niet met hagel schieten, maar gericht jouw doelgroep targeten. Om dit te realiseren heeft Google een aantal targetingmethoden om jouw doelgroep te bereiken.

Google Display vacaturemarketing uitbesteden aan Bind HR?

Bind HR heeft veel ervaring met vacatures adverteren in het Google Display Netwerk, en hoe jouw organisatie de mogelijkheden van dit netwerk volledig kan benutten.

  • We kennen Google advertising door en door
  • We verdiepen ons dagelijks in de ontwikkelingen omtrent vacaturemarketing via Google
  • Succesvolle vacature campagnes