© 2019 by Bind HR Solutions | Privacy beleid | Algemene Voorwaarden

VACATURES

sPONSOREN

Versterk je werkgevers imago onder de doelgroep

VACATURES SPONSOREN

Meer aandacht generen voor een vacature? Vacaturemarketing is uitermate geschikt voor de vacature die net even wat meer creativiteit vraagt.

Wat doen wij?
U heeft bij ons de mogelijkheid om heel flexibel individuele vacatures te sponsoren. Het is mogelijk om op ieder moment per vacature een sponsor campagne te starten en te stoppen.

 

Hoe werken wij?
Wij starten een campagne op basis van een bepaald maandbudget. Dit budget wordt ingezet om specifieke vacatures hoog te laten opkomen in de zoekresultaten van banen zoekmachines door deze te ‘sponsoren’. Dit betekent dat er aanzienlijk meer relevante bezoekers komen waardoor conversies flink toenemen! De campagne wordt geleid door ons campagne team, u heeft er zelf dus geen omkijken naar.

 

Hoe genereren wij kandidaten?

De banenzoekers zoeken op specifieke vacatures op een bepaalde locatie. Op het moment dat er een match is tussen de zoekopdracht en de naam van de functie met locatie van de vacature verschijnt een gesponsorde baan bovenaan in de zoekresultaten. Hierop wordt 5x vaker geklikt! Zo trekt u veel sneller en gerichter de juiste
kandidaten aan!

 

Ons campagne team stelt het minimale clickbedrag en het maximale aantal clicks in. Na het instellen staat uw vacature bovenaan het zoekresultaat zolang de kliklimiet nog niet is bereikt. Iedere keer als een kandidaat vanuit de zoekresultaten op uw vacature klikt gaat de waarde die wij als CPC hebben ingesteld van het tegoed af. Zodra het tegoed op is wordt de vacature een normale basisvacature.

Bind HR Vacaturemarketing is gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie en Employer Branding