LinkedIn Jobs

vacature plaatsen  

Toon vacatures op je bedrijfspagina en op de vacaturebank van LinkedIn. 

Wat je kunt doen met LinkedIn Jobs

Promoot je vacature op de vacaturebank van LinkedIn

Carriere pagina

Vacatures worden gericht aan passende kandidaten, die vervolgens je bedrijfspagina bezoeken voor meer informatie over medewerkers en banen.

Actief werkzoekenden

Plaatsing bovenaan LinkedIn zoekresultaten voor vacatures.

Relevante werkzoekenden ontvangen meldingen van jouw vacature!

Promoot je vacature

Kies de vacature op LinkedIn-jobs die je wilt promoten, en leid ook kandidaten van hoge kwaliteit die niet actief zoeken naar je vacature.

Waarom wel of géén LinkedIn Jobs

Wij brengen geen kosten in rekening om vacatures op LinkedIn Jobs te plaatsen

LinkedIn Jobs is een interessante module om vacatures onder jouw bedrijfsprofiel te plaatsen en daarmee op de vacaturebank van LinkedIn vacatures vindbaar te maken. Echter, LinkedIn Jobs heeft net als Indeed en andere banenzoekmachines veel koppelingen met externe kanalen waardoor er organisch (gratis) veel vacatures worden vertoond. De kwaliteit van de kliks en sollicitaties is helaas onvoldoende. Wij adviseren organisaties om zelf vacatures via LinkedIn Jobs te plaatsen als die behoefte er is. Maar wil je gericht vacatures adverteren bij de mensen die je zoekt en kwalitatief goede resopons op je vacature(s) dan is LinkedIn advertising een must!

Hoe kunnen wij helpen

Zo werkt het

LinkedIn Jobs

1

Plaats je vacature op LinkedIn Jobs bovenaan het zoekresultaat. Bereik passende actief werkzoekenden.

  • Gekwalificeerde kandidaten krijgen een melding van je vacature

  • Vacatures worden met trefwoorden op basis van skills en functie-categorieen optimaal vindbaar en bereiken gerichter actief werkzoekenden op LinkedIn

Vacaturebank van LinkedIn

Promoot je vacature

Selecteer werkzoekenden op skills en functie

2

Als je een vacature plaatst op LinkedIn Jobs kun je de vacature extra verfijnen op skills en functie.

Zo kun je aangeven voor welke functiegroep jouw vacature interessant is. En op basis van skills, zoals sales, HRM, techniek, en meer kun je de vacature ook nog eens extra goed vindbaar maken op trefwoorden in de vacature zoekmachine van LinkedIn.

3

Krijg inzicht

Begrijp je doelgroep

Krijg diepere inzichten over je doelgroep met gedetailleerde klikrapportage die laat zien hoeveel mensen op de inhoud en vacature klikken en hoe betrokken ze zijn. 

 

Analyseer prestaties

Vergelijk statistieken, zoals klikken, vertoningen en sociale acties, om te zien welke campagnes en advertenties het meest effectief zijn.