civieltechnische vacatures in de infra en GWW

Optimale mix van vakspecifieke, generieke en regionale vacaturebanken

VACATURE PLAATSEN


 

Optimale vindbaarheid

Via een ideale mix van vakinhoudelijke, regionale en generieke vacaturebanken worden vacatures onder de aandacht gebracht bij de doelgroep.
 


Bereik altijd de juiste doelgroep

Waar de doelgroep zich ook bevindt, wij weten welke media kanalen we moeten inzetten om de juiste kandidaat te bereiken. Versterk hiermee je werkgeversimago!

HOE HET WERKT


Wij plaatsen vacatures slim en snel

 

  • Vacatures staan 60 dagen online

  • Vacatureweergave is altijd uit naam van je eigen organisatie, logo en contactgegevens

  • Wij zorgen ervoor dat vacatures binnen 24 online staan

Altijd de beste prijs

 

Wij kopen op grote schaal vacatureplaatsingen in. Dit voordeel zie je terug in onze tarieven.

MULTIPOSTEN

 

Breng uw vacature onder de aandacht bij civieltechnici in de Grond-, Weg en Waterbouw

  • Het grootste bereik

  • Altijd het beste resultaat

  • Optimaal vindbaar

  • Onafhankelijk 

  • Besparing op je wervingskosten

Vind personeel in de Grond-, Weg en Waterbouw

Plaats vacatures in één keer tegelijk op de grootste infra en civiele techniek vacaturebanken

1

technicus

Technicus.nl is één van de grootste technische vacaturebanken op het gebied van bouwkunde, civiele techniek, elektrotechniek, installatietechniek, klimaattechniek, mechatronica, metaalbewerking, werktuigbouwkunde, autotechniek, etc.

De website van Technicus wordt maandelijks door 95.000 technici bezocht.

2

Techniekwerkt

Techniekwerkt.nl is de carrièresite in de techniek. Techniekwerkt heeft een groot bereik onder werkzoekenden met een technische opleiding op mbo-, hbo- en wo-niveau.

Techniekwerkt heeft gemiddeld 225.000 unieke bezoeken per maand.

3

Bouwvacatures

Bouwvacatures.nl bereikt meer dan 100.000 bouwprofessionals per maand. Deze niche vacaturebank richt zich op werkzoekenden in de branches; Aannemers B&U en GWW, Architectenbureaus, Beton- en Waterbouw, Ingenieurs- en adviesbureaus, Installatietechniek, Overheid, Toeleveranciers, Woningcorporaties, Projectontwikkelaars en vastgoed. Infra gerelateerde vacatures worden doorgeplaatst op infravacatures.nl.

4

INFRAVACATURES

Infravacatures.nl bereikt meer dan 10.000 werkzoekenden in de GWW en infra. Deze vacaturebank, gespecialiseerd in civiele techniek is onderdeel van bouwvacatures.nl.

5

INSTALLATIETECHNIEKVACATUREBANK

Installatietechniekvacaturebank.nl is de grootste vacaturesite voor kandidaten die een baan zoeken in de Koeltechniek, Klimaattechniek, Airconditioning, Luchtbehandeling/ Ventilatie, Service/ beheer/ onderhoud, Verwarming, Elektrotechniek, Meet- & Regeltechniek, GaWaLo, Energietechniek, Brandbeveiliging, Pompen/Compressoren, Beveiligingstechniek. 

6

GWWJOBS

GWWjobs.nl is een niche vacaturebank met een ruim aanbod van vacatures in de grond-, weg- en waterbouw / infra / civiele techniek. Functies in de architectuur en ontwerp, calculatie en werkvoorbereiding, tekenaars en bestekschrijvers, KAM, Bedrijfsbureau, Projectbegeleiding en Landmeetkunde.

OVER ONS

Onze job marketeers hebben jarenlange ervaring met online werving, waardoor je kunt profiteren van onze expertise op dit gebied

© 2020 by Bind HR Solutions | Privacy beleid | Algemene Voorwaarden