INDEED

Verbeter je zichtbaarheid door vacatures te sponsoren op Indeed.

WAAROM INDEED

Meer mensen vinden een baan op Indeed dan waar dan ook. Meer dan 7,7 miljoen bezoekers per maand in Nederland zoeken naar vacatures, plaatsen cv's en vinden informatie over bedrijven via Indeed.

HOE INDEED WERKT

Plaats je vacature gratis

Iedereen kan gratis vacatures plaatsen op Indeed. Plaats vacatures direct op Indeed, of via het ATS of de vacaturepagina van je bedrijf. 

Betaalde vacatures op Indeed

Met betaalde vacatures op Indeed promoot je vacatures als gesponsorde vermeldingen, zodat je meer kandidaten aantrekt. 

Gesponsorde Vacatures worden prominent in zoekresultaten weergegeven en er wordt vijf keer zo vaak op geklikt.

 

Wat zijn gesponsorde vacatures?
Gesponsorde vacatures zijn de eerste vacatures die mensen zien in de zoekresultaten van Indeed. Wanneer iemand naar een vacature zoekt op Indeed, worden Gesponsorde vacatures uitgelicht in de zoekresultaten.

 

Gesponsorde vacatures zijn hierdoor beter zichtbaar dan gratis vacatures. Gesponsorde vacatures ontvangen ook tot 5 keer meer clicks dan gratis vacatures.

WAT IS INDEED

Indeed is een (banen)zoekmachine, en dus geen vacaturebank, maar er worden ook vacatures van vacaturebanken op Indeed vertoond. Via deze banenzoekmachine krijgen werkzoekenden toegang tot miljoenen vacatures op het internet en kunnen werkgevers voor iedere type functie mensen aantrekken. 

INDEED TARIEVEN

Betaal alleen als iemand op je vacature klikt

Je hebt bij ons de mogelijkheid om heel flexibel vacatures te sponsoren.  

Hoe werkt adverteren op basis van prestaties?

In tegenstelling tot traditionele vormen van online adverteren wordt voor Gesponsorde Vacatures op Indeed een prijsmodel gebruikt waarbij je betaalt voor prestaties.

Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer iemand op je vacature klikt om deze te bekijken.

 

Hoeveel moet ik maandelijks besteden?

Het door jou ingestelde budget bepaalt hoeveel mensen je vacatures zien en wat je positie is ten opzichte van andere bedrijven in de zoekresultaten. Het ideale budget hangt af van het aantal en soort vacatures dat je hebt, de locatie en de sector waarin je actief bent. 

Hoeveel vacatures kan ik het beste sponsoren?
We helpen je te bepalen welke vacatures je het beste kunt sponsoren. Dit doen we op basis van locatie, vacaturetitel of sector.

 

HOE KAN IK MIJN VACATURES SPONSOREN?

Neem contact met ons op voor een aanbeveling voor jouw budget. Na het instellen staat jouw vacature bovenaan het zoekresultaat. De vacature campagne wordt geleid door ons campagne team, je hebt er zelf dus geen omkijken naar.

OVER ONS

De campagne wordt geleid door ons campagne team, u heeft er zelf dus geen omkijken naar.