HYPER

TARGETING

Laat ons slimme vacatures adverteren

VACATURES VOLGEN INTERNETGEDRAG

Via kunstmatige intelligentie (AI) weten wij volledig geautomatiseerd waar en hoe je talenten kunt bereiken op basis van hun gedrag, interesses, opleiding en locatie.

HERKEN GEDRAG

Bereik talent dat nog niet op zoek is

In de huidige arbeidsmarkt is maar 21% van de talenten actief op zoek naar een nieuwe baan, hoe bereik je die andere 79%?

 

Vergroot het bereik van jouw vacature door vertoningen op relevante websites, in Android en iPhone apps, social media, Google en op YouTube.

KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE (AI)

Als je een php-ontwikkelaar zoekt, kijkt ons systeem bijvoorbeeld welke personen online blogs lezen over die taal en op welke locatie zij zich bevinden.

MAAK GEBRUIK VAN HYPER-TARGETING

Onze technologie vergroot het bereik door vacatures ook te tonen aan mensen die niet op zoek zijn naar een nieuwe baan, maar wel geknipt zijn voor de functie.

100% BEREIK

Laat ons slimme vacatures adverteren

We gebruiken geautomatiseerde A/B testen en via kunstmatige intelligentie creëren wij de beste vacature advertenties.. Dát werkt! 

Adverteer jouw vacatures daar waar talent zich bevindt. Van Facebook, Instagram tot Google, in Android en iPhone apps en op YouTube.

HYPER TARGETING

We laten vacatures opduiken op plekken waar de doelgroep zich bevindt. Dat kan op facebook zijn, op een reis-blog of in een app zoals Tinder.

OVER ONS

Onze job marketeers hebben jarenlange ervaring met online werving, waardoor je kunt profiteren van onze expertise op dit gebied

© 2020 by Bind HR Solutions | Privacy beleid | Algemene Voorwaarden